به نام خدا
موضوع: اختلال یادگیری در خواندن و نوشتن دانش آموزان ابتدایی
محقق: ژیلا نعمتی – 86
مقدمه و بیان مسئله:
1- تعریف پژوهش و اینکه پژوهش 2- در آموزش و پرورش استان کردستان چه اهیمت و جایگاهی دارد. طبق تعریف عامه، پژوهش به معنای تفحص، بازرسی، جمع آوری اطلاعات و ریز شدن در مشکلی به منظور حل آن تلقی می شود. و اما در تعریف خاص از پژوهش به معنای فرایند جمع آوری داده ها، طبقه بندی ، تجزیه و تحلیل، تهیه نتایج و گزارش حاصل از شناسایی یک مسئله ی قابل بررسی و یا یک مشکل دارای ارزش می شود.
در پاسخ به سوال دوم سوال به نظر می رسد با توجه به تحولات جهانی در چند سال اخیر موضوع پژوهش از اهمیت خاصی برخوردار شده است و آموزش و پرورش کشور به این نتیجه رسیده است. که طرحهای پیشنهادی را قبل از اجرا به منصفه پژوهش و تحقیق بگذارد. بررسی طرح آزمایشی مجتمع های آموزشی و تربیتی امتحانات (دو نوبته) کتاب بخوانیم و بنویسیم از جمله ی این طرح هاست.
مهمترین عامل آشنایی افراد با فن تحقیق و اهمیت آن است که باید زمینه آن از مدارس شروع می شود. که البته انجام چنین هدفی جزء برنامه و دستور کار پژوهشکده تعلیم و تربیت استان نیز می باشد.
آشنایی برای تمامی افراد علاقمند لازم است کلاسهای آشنایی با مبانی و فنون پژوهش برگزار گردد بنظر می رسد یکی از مهمترین فاکتورهایی که می تواند به گسترش فرهنگ پژوهش مدد رساند به کارگیری نتایج تحقیقات است تا یافته های حاصل از نتایج طرحها عملیاتی نشود امکان توسعه ی فرهنگ آن نیز چه در بین محققان و چه در بین مدیران و برنامه ریزان به وجود نخواهد آمد.
نتیجه گیری:
تمرینهای بینایی
یک مداد را جلوی چشم کودک به صورت افقی و عمودی انجام می دهیم روزی سه بار شکلهای مختلف و نسبتا شبیه به هم را روی یک کاغذ کشیده و از بچه می خواهیم که فرق آنها را با هم بگوید یا نقطه هایی را کشیده و به دانش آموز یاد می دهیم که نقاط را به اشکال مختلف به هم وصل کند. به دانش آموزی که در مورد بینایی ادراک کمی دارد باید تمرین داده شود تا دانش آموز به حد نرمال خود برسد.